Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
-
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
http://anonse.gejowo.pl/zobacz.php?id=584446
Numer telefonu się zgadza

Numer telefonu się zgadza

Lampki do czytania.rypik pisze:opcja 560 to właśnie 4 osobówka ?
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
O co chodzi z tym numerem ?_T_ pisze:http://anonse.gejowo.pl/zobacz.php?id=584446
Numer telefonu się zgadza![]()
Lampki do czytania.rypik pisze:opcja 560 to właśnie 4 osobówka ?
Venom,
kojarzysz tą M5? Na forum ktoś ja przedstawiał (pisał o kilku bolączkach), ale chyba był to poprzedni właścicel.
jakieś info apropos auta?
dzięki z góry.
kojarzysz tą M5? Na forum ktoś ja przedstawiał (pisał o kilku bolączkach), ale chyba był to poprzedni właścicel.
dzięki z góry.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Pisalem na innym forum z High Tech w sprawie tego auta, ale mysle ze lepiej bedzie jak on sam sie wypowie. Ja z samych zdjec uwazam ze auto jest w super stanie. Prezentuje sie bardzo dobrze, ale wiadomo ze to tylko wyglad. Jest w bardzo rzadkim kolorze i ma ciekawe wnetrze (choc nieoruginalne). Mysle ze jest warta tych pieniedzy, chocby ze wzgledy na blache.Przemo pisze:Venom,
dzięki z góry.
http://otomoto.pl/bmw-m5-507-km-zarej-i ... 50941.html
ładna m5 ,co o niej sądzicie ?
Cena podejrzana ,ale środek mnie przypadł do gustu.
ładna m5 ,co o niej sądzicie ?
Cena podejrzana ,ale środek mnie przypadł do gustu.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Koledzy ogladal ktos to auto od High Techa ?
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
18,5 w trasie, przy normalnej jeździe. czemu cie to ciekawi?
NIe tyle ciekawi co smieszy, wszkaze oszczedzanie jest smieszne. ..
Dziwi mnie podejscie negatywne do gazu. Fakt jak kogos stac na m5 to na benzyne tez go stac. Mnie nawet jakby bylo stac (niestety nie teraz) na nowe m5 to bym je zagazowal, bo mam doswiadczenia z dobrymi instalkami i wiem, ze to nie niszczy, dobrze dziala i nie odbiera mocy. Takze taki sposob oszczedzania nie uwazam za hanbiacy.
Pzdr
Dziwi mnie podejscie negatywne do gazu. Fakt jak kogos stac na m5 to na benzyne tez go stac. Mnie nawet jakby bylo stac (niestety nie teraz) na nowe m5 to bym je zagazowal, bo mam doswiadczenia z dobrymi instalkami i wiem, ze to nie niszczy, dobrze dziala i nie odbiera mocy. Takze taki sposob oszczedzania nie uwazam za hanbiacy.
Pzdr
Camil pisze:NIe tyle ciekawi co smieszy, wszkaze oszczedzanie jest smieszne. ..
Pzdr
rownież nie mam nic do gazu i zagazowałem nie jedno auto w życiu, ale M///?

"biznesmeni w zagazowanym M///"-masakra

318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
A cyzm rozni sie M od innych aut, to normalny motor tylko bardziej wysilony. Dobra instalacja, dobra regulacja i po sprawie. Masz i nie masz racji, mozna oszczedzac w ten sposob, ale nie trzeba, to kwestia osoby. Czesto o gazie tez pisza osoby ktore nigdy nie mialy dobrej instalki badz wogole nie mialy auta z gazem.
W m5 z gazem wstydu nie widze, wole pieniazki wydac na inne czesci eksploatacyjne, na wakacje badz cos kupic siostrze
W m5 z gazem wstydu nie widze, wole pieniazki wydac na inne czesci eksploatacyjne, na wakacje badz cos kupic siostrze

Na pewno gaz w emce to dobre rozwiązanie dla osoby, która kupuje M5, bo się zjara, a nie dlatego, że ją stać...
No niestety dla mnie gazowanie eMek to już profanacja
. Ale to tylko moje zdanie więc nie chcę złośliwych odpowiedzi na mój post. Kiedyś była na ogłoszeniach taka zagazowana e39 M5 cena była dość śmieszna a i tak nie było chętnych na jej kupienie także coś w tym jest że jak kogoś stać na taki samochód to nie szuka oszczędności w postaci np gazowego paliwa.

nawet dobre zapalniczki nie sa na gaz! o czym my tu bedziemy mowic